Hinnasto

Kotipalvelu Verenpisara tarjoaa luotettavat ja monipuoliset kotisairaanhoito-, kotihoito- ja kodinhoitopalvelut Varkaudesta käsin. Tältä sivulta löydät tietoa hinnoistamme ja laskutuksestamme sekä kotitalousvähennyksestä. Palveluidemme tarkemmat kuvaukset löydät täältä ja lisätietoa toimintaperiaatteistamme ja arvoistamme täältä.

Palveluiden perushinnat

Sairaan kotihoito 32 €/h
Vanhuksen kotihoito 32 €/h
Kodinhoitotyöt 32 €/h
Sopimussiivous 32 €/h + yrityksen siivousaineet ja -välineet 5 €/kerta
Terveen lapsen hoito 32 €/h
Sairaan lapsen hoito 36 €/h
Hiusten leikkaus 18 €/0,5 h
Kotisairaanhoito 34 €/h
Omaisextranetin käyttö 10 €/kk

Laskutus

Kuukausilaskutuksessa minimiveloitus tuntityöstä on 15 minuuttia. Iltatyöstä, lauantai- ja sunnuntaityöstä määräytyvät normaalit työehtosopimuksen mukaiset korotukset tuntihintaan.

Tuntityöt laskutamme 1–2 kertaa kuukaudessa jälkikäteen. Asiakkaalta laskutettavaan aikaan sisältyy myös työntekijän siirtymisaikaa edellisen asiakkaan luota.

Lähetämme yksityisasiakkaillemme maksutta automaattisesti edellisen vuoden laskutuskoonnin verotuksen kotitalousvähennystä varten. Laskut sisältävät laskutuslisän 5 €.

Pidätämme itsellämme oikeuden hinnan muutoksiin kuukauden ennakkovaroitusajalla.

Riitatapauksissa erimielisyydet ratkaisee viime kädessä Sosiaalialan työnantaja- ja toimialaliiton lakimiehet.

Työajat

Työskentelemme yleensä klo 7.00 – 21.00 välisenä aikana aamu- ja iltavuoroissa 7 päivänä viikossa. Muista ajoista sovimme tapauskohtaisesti erikseen.

Iltatyöstä veloitamme 15 % yli normaalin tuntihinnan klo 18.00 jälkeiseltä työajalta. Lauantaina hoitotyöstä veloitamme 25 % yli normaalin tuntihinnan ja sunnuntaina veloituksemme on kaksinkertainen.

Matkakulut

Pyrimme suunnittelemaan asiakaskäynnit siten, ettei turhia ajomatkoja tule. Veloitamme asiakkaalta matkakorvauksen aikana asiakkaan luota seuraavan asiakkaan luo < 10 km:n matkalta. Sen jälkeen veloitamme 0,41 €/km. Maksamme työntekijöille työmatkoista myös kilometrikorvaukset.

Peruutukset ja muutokset

Peruutukset ja muutokset tulee ilmoittaa heti, kun tietää tilanteen muuttuvan. Viimeistään kuitenkin sovittua hoitopäivää edeltävänä päivänä, poikkeuksena vakituiset, paljon ja usein hoitoa tarvitsevat asiakkaat. Peruuttamatta jääneestä tilauksesta joudumme perimään yhden tunnin veloituksen matka- ja järjestelykuluina. Sopimukseen kuulumattomista ns. lisätöistä ja muutoksista sovimme yhdessä asiakkaan kanssa hyvissä ajoin etukäteen ja veloitamme palvelun tilaajaa erikseen.

Kaikki kotisairaanhoito-, kotihoito-, kodinhoito- ja asioimispalvelumuutokset tulee ilmoittaa suoraan ajanvaraukseen, puh. 050 581 2031 (050 324 4678).

Yksityisasiakkaat

Yksityisasiakkaanamme voit saada palveluistamme kotitalousvähennyksen. Kun ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajanasunnolle, voit vähentää osan kuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Saat vähennystä tavanomaisesta kotitalous-, hoiva- ja hoitotyöstä, remontti- tai tietotekniikkatöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä.
Avaa kotitalousvähennyslaskuri.

Tietoa erilaisista tukipalveluista sekä tukien hakulomakkeet löydät täältä: www.kela.fi.
Omia sähköisiä reseptejä sekä terveystietojasi pääset katsomaan täältä: www.kanta.fi.

Yritysasiakkaat

Sairaan lapsen kotihoito

Eduskunnan 12/2000 säätämän lain mukaan työnantajan työntekijälleen järjestämästä sairaan lapsen hoidosta ei katsota syntyvän työntekijälle verotettavaa etua. Näin ollen työnantajan kauttamme järjestämää sairaan lapsen hoitoa ei katsota verotettavaksi eduksi, joten se on työntekijälle maksutonta ja työnantajalle normaali vähennyskelpoinen kulu. Aika, jolloin palvelua voidaan verottomasti käyttää on alasta riippuen 2–4 päivää eli sama aika, jonka alan työehtosopimus sallii vanhemman jäävän kotiin lapsen sairauden takia.

Kysyttävää?

Jos kiinnostuit palveluistamme tai sinulle heräsi lisäkysymyksiä, älä epäröi vaan ota yhteyttä meihin – kerromme mielellämme lisää palveluistamme!