Hinnastomme muuttuu 1.1.2019

Olemme erittäin tyytyväisiä ja onnellisia siitä, että olet käyttänyt tarjoamiamme palveluja. Uskomme myös, että olet ollut tyytyväinen tarjoamiimme palveluihin sekä niiden laatuun.

Olemme kuitenkin jättäneet huomioimatta palvelujemme hinnoittelussa yleisen hintatason sekä palkkakustannusten nousun jo usean vuoden ajan ja siitä syystä joudumme nyt korottamaan tuntihinnoitteluamme. Lisäämme palvelujemme tuntihintaan 3 %  korotuksen (1 €)1.1.2019 alkaen ja myöhemmin teemme vuosittain, 1.1. alkaen noin 3 % korotuksen. Korotustarve perustuu puhtaasti palvelujen tuottamiseen liittyviin palkkakustannuksiin ja niiden nousuun.

Kotihoivan- ja palvelun työn luonne on myös muuttunut siten, että päivät täyttyvät yhä lyhyemmistä käynneistä. Työaikaan on tullut paljon lisää siirtymisestä aiheutuvia kustannuksia, joita nykyinen hinnoittelumme ei kata. Hoitajien palkkoihin on tullut ansaittuja korotuksia 2 x tämän vuoden aikana ja korotuksia on tulossa vielä 1.4.2019 ja 1.6.2019.

Maksamme myös työntekijöillemme kilometreihin perustuvat korvaukset oman auton käytöstä. Tästä johtuen veloitamme siirtymäajan edellisen asiakkaan luota seuraavan asiakkaan luo asiakkaan luona käytetyn ajan lisäksi. Ja yli 10 km:n matkasta toimistoltamme asiakkaan luo veloitamme kilometrikuluja 0,45 €/km.

Huom! Peruuttamattomasta siivousajasta peritään 30 euron maksu. Sovittu aika on peruttava vähintään 1 vuorokautta aikaisemmin.

Hinnastomme päivittyy kotisivuillemme 1.1.2019 mennessä.

Toivomme, että ymmärrät hinnoittelumme perusteet ja olet jatkossakin tyytyväinen asiakkaamme.