LÄHIHOITAJA tule meille töihin!

Lähihoitaja, oletko kiinnostunut uusista työmahdollisuuksista? Haluatko sovittaa työsi joustavasti omaan elämääsi sopivaksi? Kiinnostaako liikkuva ja monipuolinen työ, jossa on tarpeeksi draivia? Laajenna työmahdollisuuksiasi ja hae Kotipalvelu Verenpisaraan!

Kotipalvelu Verenpisara on kokonaisvaltaisia kotityö- ja hoitopalveluita tuottava paikallinen yritys Keski-Savon alueella. Verenpisaran ammattilaiset auttavat kaiken ikäisten ihmisten arkea heidän kodeissaan monipuolisilla kotipalveluilla.

Kutsumme sinut, motivoitunut ja innostunut lähihoitaja joko keikkalaiseksi tai kokopäivätyöhön!
Verenpisarassa voit vaikuttaa omaan työaikaasi ja työsi sisältöön. Tarjoamme sinulle kasvavan yrityksen energisen ja innostuneen työyhteisön sekä joustavat työajat. Antoisa työ palkitsee asiakaslähtöisen tekijänsä, jossa pääset ammattilaisena todella hyödyntämään omaa osaamistasi. Meitä Verenpisaralaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä turvaten kotihoidon asiakkaiden hoito ja hyvinvointi vuoden jokaisena päivänä. Tule joukkoomme tekemään tätä arvokasta työtä!

Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työhön, sujuvaa suomen kielen taitoa ja oman auton käyttömahdollisuutta. Verenpisarassa kaikki työskentelevät tiiviinä ja innovatiivisena yhteisönä, jossa tuki ja neuvot ovat lähellä joka hetki. Työskentelet Keski-Savon alueella asiakkaan kotona. Työpäivääsi sisältyy kotihoivatyötä, asiakkaan avustamista, kotisiivousta sekä mahdollisesti myös muuta koti- ja asiointipalvelua.

Arvostamme, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta kotipalvelusta ja tehtävään soveltuva koulutus tai voit olla hyvin myös lähihoitajaksi opiskeleva. Tuntipalkka Tesin mukaan + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät.

Tarjoamme työsuhteen hyvähenkisessä tiimissä, jossa työtuntimäärä vaihtelee asiakastilanteen mukaan.
Työsuhteesi voi alkaa tilanteestasi riippuen sopimuksen mukaisena ajankohtana ja työtä on tarjolla mahdollisesti myös vielä kesän jälkeenkin. Tartu tilaisuuteen ja ryhdy Verenpisaralaiseksi! Otathan yhteyttä mahdollisimman pian, sillä saatamme haastatella hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä

Työhakemuksen voit laittaa sähköpostiin: kotipalvelu@verenpisara.fi.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen
Verenpisaralaiset