Referenssit

“Tyytyväinen asiakas jo 18 vuoden ajan”

Minulta murtui jalka 18 vuotta sitten ja sairaalasta kotiutuessa otin yhteyttä Verenpisaraan. Jalka kuntoutui pikkuhiljaa, mutta tarvitsin senkin jälkeen monenlaista apua esim. ulkoilussa, lääkkeiden jaossa, ostosten tilaamisessa kaupasta, asioinnissa kodin ulkopuolella ja saattoapuakin lääkäriin ja tutkimuksiin olen tarvinnut jatkuvasti. On tärkeää, että minun luona käydään jatkuvasti 3 – 4 kertaa viikossa ja minä saan jutella samalla tuttujen hoitajien kanssa, muuten olisin yksinäinen. Pesuapu ja hiusten rullaus minulla on ollut myös ihan alusta lähtien ja tunnen oloni turvalliseksi kotona asuessa kun tiedän, että joku tulee säännöllisesti käymään.

Nainen 84v

”Tarpeisiin mukautuvaa apua jo usean vuoden ajan”

Olen saanut Kotipalvelu Verenpisarasta ammattitaitoista, ystävällistä ja tarpeisiini mukautuvaa apua usean vuoden ajan. Suosittelen lämpimästi Kotipalvelu Verenpisaran palveluita!

Harri

“Tyytyväinen lähiomainen”

Vanhempieni saama hoiva on ollut hyvää ja siitä suuri kiitos Anitalle ja Paulalle, jotka ovat olleet suurena apuna ja ilona vanhemmilleni ja todella joustavia aikataulumuutoksissa ja vastailleet viesteihin myös omalla ajallaan. Toivomme, että hoivasuhde jatkuu!

Pariskunnan poika

Oli hyvä päätös ottaa Verenpisarasta palvelua, kun naapuri ei enää jaksanut huolehtia minun pihasta!

Verenpisaran hoitaja -hän on minun ystäväni ja naapurini samalla kertaa! Hoitaa kaikki sellaiset työt, joita en itse kykene hoitamaan ja käy minun kanssa torilla kahvilla ja välillä teatterissakin. On hyvin turvallinen ja mukava olo vaikka lapset asuu kaukana. 

Jenny