Siivous-, kotihoito-, kotipalvelut- ja tukipalvelut Varkaudessa, Leppävirralla ja Joroisissa

Tuntuuko sinusta siltä, että sinun pitäisi aina olla kahdessa paikassa samaan aikaan? Huolestuttaako iäkkäiden vanhempien pärjääminen kotona yksin?

Mitä Kotipalvelu Verenpisara tuo ikäihmisen arkeen?

Autamme ikäihmistä erilaisissa arjen toimissa, kuten esimerkiksi peseytymisessä, pukeutumisessa, ruoan valmistuksessa ja lääkkeiden ottamisessa. Hoitaja on myös tärkeä apu esimerkiksi ostoksilla käydessä.

Kotihoito tuo käytännön avun lisäksi myös sosiaalisuutta yksinäisen ihmisen arkeen. Yhdessä turvallisen hoitajan kanssa on mukava käydä keskusteluja ja harrastaa erilaisia aktiviteetteja.

Elämäntavoilla on suuri merkitys ikäihmisen terveyteen. Verenpisaran hoitaja auttaa kiinnittämään huomiota ravitsevaan ruokavalioon ja aktivoivaan liikuntaan. Näin läheisesi saa lisää jaksamista arjessa pärjäämiseen.

Kotipalvelu Verenpisara tarjoaa monipuoliset siivous-, kotihoito-, kotipalvelut -ja tukipalvelut Varkaudessa, Leppävirralla ja Joroisissa. Luotettava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä, helpottaa elämäänne ja antaa voimia jaksaa eteenpäin hoitamalla läheistänne puolestanne. Palvelumme suunnitellaan ja järjestetään yhteistyössä asiakkaan, omaisen tai muun yhteistyötahon kanssa.

Hoidettavan kunto ja toimintakyky vaikuttavat palveluiden kustannuksiin.
Me laadimme suunnitelmat ja selvitämme eri vaihtoehdot.

Ota yhteyttä 050 5812031 ja sovi tapaaminen jo huomenna!