Kotihoitoa luotettavasti ja yksilöllisesti

Kotipalvelu Verenpisaran palveluihin kuuluvat kotihoito ja kotipalvelu, joita tarjoamme Varkaudessa ja ympäristökunnissa. Toimintamme perustuu arvoihimme ja toimintaperiaatteisiin, joita noudatamme työssämme. Haluamme taata jokaiselle asiakkaallemme yksilöllistä, välittävää ja luotettavaa, laadukasta ja kiireetöntä palvelua, joka on asiakkaillemme turvallista ja vaivatonta käyttää.

TOIMIMME ASIAKASKESKEISESTI
Asiakkaan etu ohjaa toimintaamme ja toimimme eettisesti ja luottamuksellisesti. Toteutamme palvelumme yksilöllisesti asiakkaan tarpeita vastaavasti.

TEEMME YHDESSÄ
Yhdessä tekemisemme perustuu avoimeen, rehelliseen ja toisiamme kunnioittavaan työtapaan. Hyödynnämme toistemme osaamista. Luomme ja olemme osa verkostoja paikallisesti ja myös Pohjois-Savon hyvinvointialueella.

KEHITÄMME ITSEÄMME JA TOIMINTAMENETELMIÄMME
Kehitämme ammattitaitoamme jatkuvasti. Joustavina ja luotettavina käytämme uusinta tietoa ja osaamista asiakkaidemme parhaaksi. Seuraamme ja mittaamme toimintaamme säännöllisesti. Pyrimme tasalaatuiseen palveluun ja joustavaan yhteistyöhön hyvinvointialueella toimivien yksiköiden kanssa.

TÄRKEITÄ ARVOJA TYÖSSÄMME OVAT
Kiirettömyys, joustavuus, palveluhenkisyys, yhteistyökyky tiimissä ja eri toimijoiden välillä, ystävällisyys ja elämänilon ylläpitäminen asiakkaidemme luona.

Turvallisuus

  • Voit luottaa kotisi ja omaisesi hoitoomme huoletta; työntekijämme ovat ammattilaisia.
  • Arvostamme asiakkaan luottamusta mm. siten, että hänen tietojansa ei anneta ulkopuolisille ilman asiakkaan lupaa. Kaikkia työntekijöitämme sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus.
  • Meillä on käytössä Fastroin HILKKA- toiminnanohjausjärjestelmä, johon jokaisella tiimin jäsenellä on omat, henkilökohtaiset käyttäjätunnukset.
  • Toimintamme riskejä varten meillä on tapaturma- ja vastuuvakuutukset
  • Toiminnan perusteena ovat sitä säätelevät lait, asetukset, ohjeet, suositukset, viranomaismääräykset ja sopimukset.

Vaivattomuus ja helppous

Olit sitten yritys- tai yksityisasiakas, pyrimme tekemään asioimisen kanssamme ja palveluidemme käytön mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi niin palveluiden tilaamisen, käyttämisen kuin laskutuksenkin osalta. Annamme asiakkaalle tietoa eri palveluista ja niihin liittyvistä maksuista ja kotitalousvähennysoikeudesta. Autamme ja neuvomme erilaisten tukien hakemisessa ja lomakkeiden täytössä (esim. eläkeläisten hoitotuet, omaishoidontuki, kotihoidon tuki ja kotitalousvähennys).