Rekrytointi

Meille on tärkeää asiakaslähtöinen ja luottamuksellinen kotipalvelu, kotihoito- ja siivoustyö. Haluamme, että asiakkaat saavat hyvää palvelua. Etsimme joukkoomme ammattitaitoisia ja asiakasläheisiä, työtä arvostavia lähihoitajia, hoiva-avustajia ja siivoustyön osaajia. Ikä ei ole este töihin hakeutumiseen. Toivotamme tervetulleeksi myös hyväkuntoiset ja toimeliaat eläkeläiset. Koulutus ja kokemus alalta on toivottavaa.

Meillä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihin ja tehdä työtä joustavasti oman elämäntilanteen mukaan. Hoitotyössä työaika on vaihtelevasti arkisin usein välillä 7–21 ja myös viikonloppuisin. Siivoustyötä teemme vain arkisin. Perehdytämme uudet työntekijät työhön kattavan perehdystysohjelman mukaisesti. Voit laittaa meille vapaamuotoisen hakemuksen CV:n ja palkkatoiveen kera.

Mukavan työyhteisön ja ilmapiirin lisäksi tarjoamme henkilökunnallemme muitakin etuja, mm. koulutukset, ePassi, työsuhdepyöräetu, 10 vuotta talossa -lahjakortti, tyhy-virkistystoimintaa ja vuoden työntekijä valitaan sekä vuosittaiset pikkujoulut.