Yksityiset sosiaalipalvelut luotettavalta yritykseltä jo yli 20 vuotta!

Kotipalvelu Verenpisara on varkautelainen aidosti paikallinen ja itsenäinen yritys, joka palvelee Varkaudessa, Leppävirralla ja Joroisissa. Olemme toimineet Varkauden talousalueella jo vuodesta 1998 lähtien. Aluksi toimimme usean vuoden ajan yrittäjäpohjaisesti, ja asiakaskunnan lisääntyessä myös työntekijöiden määrää on lisätty tarpeen mukaan.

Tarjoamme hoiva- ja huolenpitopalveluita, omaishoitajan palveluita, aktiivisen arjen palveluita, kotisairaanhoitopalveluita, arvonlisäverottomia tukipalveluita sekä astianvuokraus- ja siivouspalveluita kaikille niitä tarvitseville. Lue lisää!

Tarjoamme palveluja pitkäaikaisesta, mahdollisesti päivittäisestä tarpeesta tilapäiseen tarpeeseen, kunkin asiakkaan yksilöllisen tilanteen ja tarpeen mukaan. Tarkoituksenamme on edistää asiakkaiden omatoimisuutta ja kuntoutumista sekä auttaa ja tukea heitä selviytymään turvallisesti kotioloissa mahdollisimman pitkään. Tutustu toimintaperiaatteisiimme ja arvoihimme tarkemmin!

Jos tarvitset apua kotisiivouksessa, kotipalveluissa tai kotihoidossa Varkauden, Leppävirran tai Joroisten alueella, soita meille  050 581 2031.

 

Henkilöstö

Kotipalvelu Verenpisara tarjoaa ammattitaitoista ja lämminhenkistä kotihoitoa, kodinhoitoa sekä kotisairaanhoitoa Keski-Savossa niin yksityisten kuin yritysten tarpeisiin. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella!

Kotipalvelu Verenpisaran yleinen valvonta ja ohjaus kuuluvat Itä-Suomen lääninhallitukselle ja Varkauden kaupungin sosiaalihuollosta vastaavalle toimielimelle tai sen määräämälle viranhaltijalle.

Yritysnimemme tausta

”Verenpisara on perinteinen vanhan ajan kukka, se on taas muodissa ja sitä on mahdollista saada tavallisena verenpisarana ikkunalle, amppeliverenpisarana parvekkeelle ja runkoverenpisarana puutarhaan. Verenpisara tekee kodin viihtyisämmäksi, antaa asukkaille iloa elämään ja kaunistaa kodin ympäristöineen pitkäksi aikaa.”