Yksityiset sosiaalipalvelut luotettavalta yritykseltä jo yli 20 vuotta!

Ikärakenteen muutos on maailmanlaajuinen ilmiö. Suomessa senioreiden määrä kasvaa kiihtyvällä vauhdilla. Arvioidaan, että yli 75-vuotiaiden määrä lähes kolminkertaistuu vuoteen 2040 mennessä. Sama ilmiö on totta myös Varkauden talousalueella. Tässä tilanteessa vakuutumme Kotipalvelu Verenpisaran tarpeellisuudesta.

Kotipalvelu Verenpisara on varkautelainen aidosti paikallinen ja itsenäinen yritys, joka palvelee Varkaudessa, Leppävirralla ja Joroisissa. Olemme toimineet Varkauden talousalueella jo vuodesta 1998 lähtien. Olemme yksi pitkäaikaisimmista koti- ja hoivapalveluja tarjoavista yrityksistä Keski-Savon alueella.

Asiakkaidemme tarpeet ovat ydinlähtökohta kaikessa mitä teemme. Sen perusteella, mitä asiakas todella haluaa, muodostamme hänelle yksilöllisen hoiva- ja huolenpidonpalvelun.

 

Missionamme on tarjota ystävällistä korkean laadun kotihoivaa ikäihmisille, jotta he voivat asua omissa kodeissaan turvallisesti ja hyvin sekä viettää jokaiselle ominaista täyttä elämää.

Visionamme on olla yksi tunnetuimmista toimijoista alalla aktiivisesti panostaen tämän kehityksen aikaansaamiseksi Keski-Savon alueella.

Kotipalvelu Verenpisara on 100% kotimainen!

 

Tarjoamme hoiva- ja huolenpitopalveluita, omaishoitajan palveluita, aktiivisen arjen palveluita, kotisairaanhoitopalveluita, arvonlisäverottomia tukipalveluita sekä astianvuokraus- ja siivouspalveluita kaikille niitä tarvitseville. Lue lisää!

Tarjoamme palveluja pitkäaikaisesta, mahdollisesti päivittäisestä tarpeesta tilapäiseen tarpeeseen, kunkin asiakkaan yksilöllisen tilanteen ja tarpeen mukaan. Tarkoituksenamme on edistää asiakkaiden omatoimisuutta ja kuntoutumista sekä auttaa ja tukea heitä selviytymään turvallisesti kotioloissa mahdollisimman pitkään. Tutustu toimintaperiaatteisiimme ja arvoihimme tarkemmin!

Jos tarvitset apua kotisiivouksessa, kotipalveluissa tai kotihoidossa Varkauden, Leppävirran tai Joroisten alueella, soita meille  050 581 2031.

Verenpisaran tarina

Henkilöstö

 

”Hoitajani on aina iloinen, hyvä seuranpitäjä, joka hoitelee tavanomaiset kotihommat ja kaupassa käynnit hyvin.”

Hoivatyöhön hakeudutaan usein aidosta auttamisen halusta. Hoitajillamme on sosiaali- ja terveysalan koulutus ja edellytämme työntekijöiltämme soveltuvuutta ja halua vanhusten hoivatyöhön, luotettavuutta, joustavuutta ja myönteistä elämänasennetta. Monella on kokemusta myös oman läheisen hoitamisesta, minkä ansiosta he ovat empaattisia ja ymmärtävät omaisten huolta.

 

Kotipalvelu Verenpisara tarjoaa ammattitaitoista ja lämminhenkistä kotihoitoa, kodinhoitoa sekä kotisairaanhoitoa Keski-Savossa niin yksityisten kuin yritysten tarpeisiin. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella!

Kotipalvelu Verenpisaran yleinen valvonta ja ohjaus kuuluvat Itä-Suomen lääninhallitukselle ja Varkauden kaupungin sosiaalihuollosta vastaavalle toimielimelle tai sen määräämälle viranhaltijalle.

Yritysnimemme tausta

“Verenpisara on perinteinen vanhan ajan kukka, se on taas muodissa ja sitä on mahdollista saada tavallisena verenpisarana ikkunalle, amppeliverenpisarana parvekkeelle ja runkoverenpisarana puutarhaan. Verenpisara tekee kodin viihtyisämmäksi, antaa asukkaille iloa elämään ja kaunistaa kodin ympäristöineen pitkäksi aikaa.”