Päivittäistä apua ja läsnäoloa Mairelle

Maire on iäkäs, muistisairas Sarkamäkeläinen rouva, joka tarvitsee kotiapua kahdesti päivässä aamulla ja illalla, viikon jokaisena päivänä. Verenpisaran tuttu hoitaja poikkeaa Mairen luona aamuisin klo 8-9, avustaen kaikissa aamutoimissa pikkupesusta pukemiseen ja valmistaen Mairelle aamiaisen.
Aamutoimien aikana jumpataan reisivoimia, venytellään raajoja ja jutellaan kaikessa rauhassa mukavia. Mairen nauttiessa aamupalastaan hoitaja antaa aamulääkkeet dosetista ja laittaa lounaan valmiiksi jääkaappiin. Hän valmistaa myös salaatin sekä välipalaleivän sekä jättää hedelmiä ja päivälääkkeet esille kippoon. Lisäksi hoitaja huolehti kotitöistä, kuten wc:n pesusta, lakanoiden vaihdosta, petin petauksesta, tiskauksesta ja pyykinpesusta tarvittaessa.
Illalla tuttu iltahoitaja saapuu vuorostaan tervehtimään Mairea klo 19.30 ja varmistaa, että kaikki on hyvin. Hoitaja antaa iltalääkkeet, avustaa yöpaidan Mairen päälle ja huolehtii hampaiden hoitamisesta. Hän myös keittää iltateet Mairelle tv:n ääreen ja valmistelee sängyn yötä varten.

Hintalaskelma

Hinta muodostuu Kotipalvelu Verenpisaran hinnaston mukaan.
Ei kotitalousvähennystä, koska palveluseteli käytössä.

Mairen lukujärjestys

Joka aamu klo 8–9 ja joka ilta 19.30–20.00.

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä sinulle tai omaisellesi sopiva palvelukokonaisuus.