Sisältöä ja iloa Pertin viikkoon

Pertti on yksin asuva monisairas mies, joka ei kykene liikkumaan yksin ulkona. Hän käy mielellään kerran viikossa läheisessä kaupassa valitsemassa mieluisiaan ostoksia, lottoamassa ja hakemassa uusimmat lehdet. Kauppareissuun kuuluu myös leppoisa istahtaminen kaupan kahvilaan, tarkkailemaan elämää ja ihmisten vilinää.
Verenpisaran tuttu hoitaja saapuu Pertin kotiin joka keskiviikko. Hoitaja jakaa käynnin alussa viikon lääkkeet, mittaa  verenpaineen ja seuraa verensokeriarvoja. Kauppalista tehdään yhdessä kuntoon leppoisan rupattelun lomassa. Tämän jälkeen Pertti ja hoitaja lähtevät rollaattorin turvin kuntouttavalle ja virkistävälle kävelylle kohti kauppaa. Hoitaja on kaksi tuntia Pertin apuna, avustaen tärkeässä fyysisen ja sosiaalisen toimintakyvyn ylläpidossa.

Hintalaskelma
Viikossa kaksi arkituntia 37,50€ x 2 = 75 € eli keskimäärin 300 €/kk. Tästä kotitalousvähennys -60% (max. 3500 € / vuosi, 100 € omavastuu), jolloin asiakkaan omaksi osuudeksi jää noin 116,66 euroa kuukaudessa.

Mikäli kotitalousvähennyksen maksimiraja täyttyy, vähennyksen voi saada myös avio- tai avopuoliso sekä lapsi. Suosittelemme tutustumaan verottajan ohjeeseen.
Neuvomme myös asiakkaitamme tarvittaessa.
Verottajan ohjeet löydät osoitteesta:
https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

Pertin lukujärjestys
Joka keskiviikko 2 tuntia klo 12–14.

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä sinulle ja omaisellesi sopiva palvelukokonaisuus.