TYÖTÄ TARJOLLA

29.1.2021

Oletko etsimämme?
Pidätkö monipuolisesta, ihmisläheisestä ja itsenäisestä työstä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi työyhteisömme jäsen!

Etsimme siivoustyöntekijää tai toimitilahuoltajaa tekemään kotisiivouksia asiakkaidemme kotona! Työ on aluksi osa-aikaista, mutta voi nopeastikin muuttua kokopäiväiseksi.

Etsimme nyt myös hoitajia osa-aikaiseen työsuhteeseen ja kesälomansijaisiksi kokopäiväiseen työsuhteeseen toukokuun alusta alkaen. Olethan koulutukseltasi lähihoitaja, hoiva-avustaja tai kotipalvelutyöntekijä, ja olet suorittanut lääkekoulutuksen. Voit olla myös jo opintojesi loppusuoralla oleva opiskelija tai eläkkeellä, mutta etsit uusia haasteita. Hoitajien työnkuvaan kotihoidossa kuuluu kohtaamisia asiakkaiden kanssa, lääkehoitoa ja monipuolisesti erilaisia toimintakykyä ylläpitäviä perushoidon tehtäviä, kuten ruokailussa ja peseytymisessä avustamista ja siisteyden ylläpitämistä.

Toivomme, että kiinnostuit ja haet meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää, sillä perehdytämme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme tiiviinä työyhteisönä. Työn vaihtelevuuden vuoksi saat kohdata erilaisia asiakkaita ja pääset kehittämään ammattitaitoasi jatkuvasti. Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja rehellisyyttä, sekä aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten kanssa. Työssäsi tarvitset myös reipasta asennetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä itsenäistä työotetta. Työtä tehdään Varkauden talousalueella kahdessa vuorossa ja työnkuva edellyttää ajokorttia sekä oman auton käyttämistä työn luonteen vuoksi. Käytössämme on kilometrikorvaukset.
Tarjoamme sinulle avoimen ja mukavan työyhteisön tuen, säännölliset tiimipalaverit, esimiehen hyvän saavutettavuuden, kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden joustaviin työaikoihin elämäntilanteesi huomioiden. Osa-aikaisena sijaisena voit tehdä esimerkiksi puolta päivää tai 2-3 täyttä työpäivää viikossa. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa niin arkena kuin viikonloppunakin sopimuksen mukaan. Työtunnit voivat lisääntyä asiakkuuksien vakiintuessa tai muuttua jossain vaiheessa kokopäiväiseksi. Palkkaus on TES:n mukainen.

Kiinnostuitko? Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen 15.2.2021 mennessä sähköpostiin: [Sähköpostiosoite piilotettu].
Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työn luonteen vuoksi emme vastaa kyselyihin puhelimitse. Tervetuloa meille nuorekkaaseen ja reippaaseen työtiimiin.

https://www.verenpisara.fi/työtä tarjolla

#töitätarjollasijaisille #töitäkesälomansijaisille
#kotipalveluverenpisara